Om oss

3D-utskrifter blir nu enklare än någonsin!

3Dpart.se är den främsta butiken för alla dina 3D-utskriftsbehov. Vi erbjuder 3D-skrivare, delar, tillbehör, 3D-utskriftsmaterial, underhålls- och reparations tjänster, utbildning, produkt utveckling, prototyp tillverkning och mycket mer. Få det bästa med additiv tillverkning - 3D utskrifter redan idag!


En värld av möjligheter

Vi tillhandahåller ett brett utbud av 3D-skrivare och delar för att möta dina behov - från nybörjar maskiner till industriella maskiner som passar för snabb prototyp framställning eller additiv tillverkning. Vad du än behöver för dina projekt - vi har det täckt.

Högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser

Våra produkter kommer från kända tillverkare så att du kan vara säker på att du bara får delarna av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Dessutom är våra underhålls- och reparations tjänster alltid tillgängliga för att hålla dina maskiner i toppskick. Vi är återförsäljare 3D skrivare i stockholm av kända märken som Raise3D , Creatbot, Intamsys, Creality3D, Elegoo, Flashforge m.m.

Snabba prototyper och additiv tillverknings lösningar

Vårt team av experter är alltid redo att hjälpa dig att hitta de rätta lösningarna för dina behov av snabba prototyper med hjälp av additiv tillverkning. Från produkt design till produkt tillverkning - vi har resurserna och expertis för att hjälpa dig varje steg på vägen.

3D-utskrift på begäran

Våra 3D-utskriftstjänster tillhandahåller en problemfri lösning för snabb prototyp framställning, produkt tillverkning (så kallad additiv tillverkning). Alla våra maskiner är utrustade med den senaste tekniken för att säkerställa att du får högkvalitativa utskrifter varje gång.

Design & CAD-tjänster

Vi erbjuder CAD-designtjänster tillsammans med fullständiga CAD-ritningar, modellering och produktutvecklingshjälp. Vårt team av experter har många års erfarenhet inom detta område så att du kan vara säker på att du får de bästa råden.

Utbildning & Support

Vi tillhandahåller omfattande 3D kurser och utbildnings sessioner på alla våra maskiner och tjänster, så att du kan lära dig hur du använder dem effektivt. Vi erbjuder också löpande support så att du kan känna dig lugn och veta att vi alltid finns tillgängliga för att hjälpa dig om det behövs.

Professionella reparationer och underhåll av 3D Printers

Vårt serviceteam erbjuder professionella reparationer och underhåll för alla dina 3D-utskriftsbehov. Vi tillhandahåller även tillverknings tjänster för produkt prototyper, reservdelar, industri maskiner m.m.

Snabba prototyp lösningar - vi på 3dpart gör 3D utskrifter i Sverige!

Ge dina idéer liv snabbare än någonsin med våra snabba prototyp lösningar. Vårt team kan hjälpa dig att skapa prototyper på en bråkdel av tiden med hjälp av den senaste additiv tillverkningsteknik.

Hur 3dpart.se grundades.

Rickard saknade att jobba med tekniska projekt och började med att bygga egna 3dskrivare under början på 2016. Inom kort utvecklades intresset och additiv tillverkning började bli populärt och mer lättillgängligt för privatpersoner och företag. Vi startade som en hobby firma och i februari 2020 togs beslutet att registrera verksamheten till ett aktiebolag, 3Dpart Nordic AB.


Information om oss:

3Dpart Nordic AB
Runbyvägen 45
19444 Upplands väsby
Sverige


Organisations nr 559242-0417
VAT NR SE559242041701
Kontor Stockholm
Bankgiro 5452-3659

 

Lås upp kraften med additiv tillverkning - FDM 3D-Skrivare teknik

Fused Deposition Modeling (FDM) är en revolutionerande 3D-utskriftsteknik som låter dig skapa fysiska objekt i en mängd olika material och storlekar. Med vår avancerade utrustning kommer du att kunna ge dina mönster liv snabbt och enkelt!

Välj bland en mängd olika material

Vi erbjuder ett brett urval av material, inklusive PLA, ABS, PETG, Nylon, PEI, PEEK filament och mer! Detta gör att du kan välja det perfekta materialet för vilket projekt du än arbetar med - från prototyper till slutprodukter.

Skapa fantastiska mönster på nolltid

Vår avancerade FDM-teknik ger dig kraften att skapa fantastiska mönster snabbt och enkelt. Med vår intuitiva programvara kan du gå från idé till färdig produkt på nolltid – vilket gör den perfekt för allt från prototyp framställning till massproduktion.

 

Kontaktformular