Uppgradera med Bigtreetech

Uppgradera med Bigtreetech

Uppgradera Din 3D-skrivare med Bigtreetech: Komponenter för alla typer av printers!

Att ha en 3D-skrivare är fantastiskt, men ibland kan det kännas som om den når sina gränser. Kanske tar det för lång tid att slutföra en utskrift eller så är kvaliteten inte riktigt där du vill ha den. Men oroa dig inte, för Bigtreetech har ett sortiment av uppgraderingar som kan ta din 3D-skrivarupplevelse till nya höjder!

1. Moderkort och Stepmotor-drivrutiner

Bigtreetech erbjuder ett brett utbud av moderkort och stegmotordrivrutiner som är kompatibla med de flesta 3D-skrivarmodeller på marknaden. Dessa uppgraderingar kan förbättra utskrifts kvalitéten, öka hastigheten och ge dig fler anpassningsmöjligheter för din 3D-skrivare.

2. Bildskärmar och PI

Byt ut din gamla bildskärm mot en av Bigtreetechs moderna alternativ för att få en bättre användarupplevelse och enklare navigering genom din 3D-skrivares inställningar. Dessutom kan du överväga att lägga till en BTT PI-enhet eller compute board (CB1) för att köra mer avancerade program och mjukvaror. Passar perfekt ihop med Klipper

3. Filament Sensor och Accelerometer

För att undvika utskriftsavbrott på grund av filamentbrist kan du installera en filament sensor från Bigtreetech (eller från andra tillverkare). Den kommer att övervaka filamentnivån och varna dig när det är dags att byta ut rullen. Dessutom kan en accelerometer hjälpa till att förbättra utskriftskvaliteten genom att kompensera för vibrationer och rörelser.
För integration med klipper finns BTT ADXL accelerometer för att lätt genomföra kalibrering av input shaper och pressure advanced, med hjälp av dem kan du skriva ut i mycket högre hastigheter än tidigare möjligt!

4. Firmware: Klipper eller Marlin

Uppdatering av firmwaren på din 3D-skrivare kan öppna upp för nya funktioner och förbättringar i prestanda. Bigtreetech rekommenderar antingen Klipper eller Marlin som två populära alternativ för firmware. Båda erbjuder avancerade funktioner och anpassning för att passa dina specifika behov.

5. Extruder

Missa inte det mycket populära BTT Orbiter v2.0 med LDO motor, en mycket populär extruder med minimal vikt och hög styrka! Det ger dig möjligheten att öka hastigheten med extrudering av plast

Varför Välja Bigtreetech?

Bigtreetech är känt för att producera högkvalitativa och pålitliga uppgraderingar för 3D-skrivare till överkomliga priser. Deras produkter är väl testade och kompatibla med många olika 3D-skrivarmodeller, vilket gör dem till ett utmärkt val för alla som vill ta sin 3D-skrivarupplevelse till nästa nivå.

Slutsats

Om du vill bygga en egen printer eller ta din 3D-skrivarupplevelse till nästa nivå, överväg att investera i några av Bigtreetechs uppgraderingar. Oavsett om det är ett nytt moderkort, en modern bildskärm eller en avancerad filament sensor, kommer dessa uppgraderingar att hjälpa dig att få ut det bästa av din 3D-skrivare. Glöm inte att uppdatera firmwaren för att dra full nytta av alla nya funktioner och förbättringar!

Kolla in Bigtreetechs hemsida idag för att utforska deras fulla sortiment av produkter och ta din 3D-skrivarupplevelse till nya höjder.

Tillbaka till blogg
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Klarna
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa