Intamsys Funmat HT | Juni erbjudande -20%

Intamsys Funmat HT | Juni erbjudande -20%

Intamsys Funmat HT: Prisvärd och högkvalitativ PEEK 3D-skrivare.

Är du i behov av delar som klarar tuffa tag och som ska användas i produktion? Då är Intamsys Funmat HT Enhanced perfekta valet! Funmat HT är en 3D-Printer som klarar av att skriva ut med ultra polymers som PEEK, PC, PA m.m. 

Vad är fördelarna med Intamsys Funmat HT och hur jämför den med andra 3D-skrivare?

Intamsys Funmat HT är en stationär 3D-skrivare som enkelt plaseras på ett stabild bord eller dylikt. 3D-printern erbjuder många fördelar jämfört med andra 3D-skrivare. Den har ett kompakt format i stabil stålkonsturktion, 450c all metall hotend, 90C konstant värmekammare och 160C byggplattform. Denna kombination av funktioner gör den till ett idealiskt val för både professionella och hobby-3D-utskrifter. Max volym på utskrifter är hela 260x260x260mm!

Funmat HT:s höga temperaturkapacitet möjliggör mer detaljerade utskrifter med större noggrannhet och precision än många andra stationära 3D-skrivare. Den uppvärmda byggplattformen och byggkammaren tillåter användare att skriva ut i högpresterande plast polymers som PA (nylon), PC, PEEK,PEKK m.m. 
Det går också bra att skriva ut med vanliga material som PLA, PETG, PCTG, ABS, ASA med det medföljande låg temperaturs hotend.

Sammantaget är Intamsys Funmat HT ett utmärkt val för alla som letar efter en pålitlig, kraftfull och kompakt 3D-skrivare. Den erbjuder överlägsen prestanda jämfört med många andra modeller på marknaden idag och är därav en prisvärd 3D-skrivare för alla typer av delar.

Funmat HT PEEK 3D-printer

Fördelarna med att använda Intamsys Funmat HT för professionell användning

Intamsys Funmat HT är en FDM 3D-skrivare designad för professionellt bruk. Det erbjuder en rad fördelar för dem som vill skapa material och funktionella delar av industriell kvalitet. Med sin förmåga att skriva ut prototyper av flera material, gör den det möjligt för användare att snabbt producera delar med komplexa geometrier och intrikata detaljer.

Funmat HT tillhandahåller en effektiv process för prototyp framställning och produktion, vilket gör att användarna kan spara både tid och pengar på lång sikt. Dessutom tillåter dess höga temperatur kapacitet produktion av material av industriell kvalitet som PEEKPPSUPCPA och mer. Detta gör den idealisk för att skapa funktionella delar som är tillräckligt hållbara för användning i slutanvändnings tillämpningar.

Driftsäkerhet och en 3D-printer för alla ändamål

Med framväxten av plast tillverkning har det blivit allt viktigare att ha en pålitlig 3D-skrivare som kan stödja de flesta polymerer på marknaden. Oavsett om du letar efter en 3D-skrivare med hög temperatur eller en stationär 3D-skrivare, är det viktigt att ha rätt utrustning för att producera 3D-utskrifter av hög kvalitet.

Ett robust chassi och pålitliga komponenter är nyckeln när det gäller att skapa plast delar som håller. Det är därför det är viktigt att hitta en 3D-skrivare som stöder de flesta polymerer på marknaden och ger konsekventa resultat med varje utskrift. Med rätt utrustning kan du säkerställa att dina utskrifter håller högsta kvalitet och håller i många år framöver.

 Olika modeller nedan tillverkade med additiv tillverkning / Intamsys Funmat HT         

PEEK 3D-utskrift    PEI 3D-utskrift
 PEEK 3D-utskrift PEI 3D-utskrift 3dpart


Har du några frågor eller är du intresserad att besöka vår 3D-printer demo center och kolla på Intamsys Funmat HT? Då är du välkommen att kontakta oss så bokar vi en tid.

 
OBS: erbjudande gäller endast till sista juni.

Tillbaka till blogg
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Klarna
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa