Selective Laser Sintering | Beställ hos oss!

Selective Laser Sintering | Beställ hos oss!

Vi är glada att meddela vi nu erbjuder SLS-Laser system hos oss och kan hjälpa dig med SLS utskrifter i polyamid. 


Vi har etablerat ett samarbete med en ledande tillverkare av Selective Laser Sintering (SLS)-teknik som har den bästa laser spot upplösningen på marknaden. SLS är en avancerad 3D-utskriftsmetod som erbjuder flera fördelar jämfört med FDM/SLA:

 1. Ingen stödstruktur krävs: Till skillnad från andra 3D-utskriftstekniker behöver SLS inte några stödstrukturer. Det ger designers obegränsade möjligheter att skapa komplexa modeller.

 2. Kostnadseffektivt: SLS är ett utmärkt alternativ till formsprutning för små till medelstora produktionskörningar. Det är mer kostnadseffektivt än att skapa dyra verktyg och formar.

 3. Brett materialval: SLS fungerar med olika termoplastiska polymerer, som polyamid (Nylon) och TPU(flexibelt). Det ger dig flexibilitet att välja det bästa materialet för dina behov.

 4. Hållbara delar: SLS-produkter är slitstarka och har konsekventa mekaniska egenskaper. De är idealiska för prototyper och slutanvändningsdelar med en mycket fin ytfinnish.

  Låt oss hjälpa dig att skapa din produkt och dina delar!

Vår tjänst erbjuder SLS 3D-utskrifter för plastdetaljer. Vi kan hjälpa dig med allt från prototyper till små produktionskörningar.

 Kontakta oss för att diskutera hur vi kan förbättra din 3D-utskriftsprocess eller för beställning av 3D-modeller!

 

SLS Utskrifter möjliggör tillverkning av alla typer av geometrier

Ny Information om Sintratec.

Tyvärr tvingades vårt lovande sammarbetsföretag, Sintratec att stänga ner sin verksamhet under maj månad. Det var mycket tråkigt för vårt lovande sammarbete med det fantastiska team som utvecklade produkterna. 
Vårt gemensamma mål var att kunna sälja Sintratecs fantastiska SLS-System på den svenska marknaden och stötta dig som kund med SLS system i additiv tillverkning.

Det är alltid tråkigt när sådana händelser inträffar, men vi hoppas att de kan återhämta sig och hitta nya möjligheter framöver. 

Är du en av de lyckliga som har ett av Sintratec AMP system i Sverige? 
- Vi har etablerat ett nätverk i Europa och kommer att kunna fortsätta tillhandhålla reservdelar och material för Sintratec system.
- Vi har även mäjlighet till sportkanaler, har du inte köpt systemet via oss hjälper vi till med support mot timersättning.Back to blog
 • Apple Pay
 • Google Pay
 • Klarna
 • Maestro
 • Mastercard
 • Shop Pay
 • Union Pay
 • Visa